Verhuur

Hoogeboom is sterk in de verhuur van een versnipperaar, laadschop, minigraver, mobiele kraan, rupskraan, verreiker, mobiele breker, vrachtwagen of dumper. Verder hebben we ook talrijke containers in de verhuur, o.a. voor afvalinzameling.

Laadschop

Wilt u een laadschop of shovel huren? Dat kan bij Hoogeboom! Bij ons kunt u grote en kleinere laadschoppen huren, passend bij het werk dat u wilt verrichten. De laadschoppen zijn – inclusief professionele laadschopmachinist – per uur te huur.

Minigraver

Voor het huren van een minigraver en een elektrische kruiwagen gaat u naar Hoogeboom. Erg handig voor klein sloopwerk of sloopwerk in een kleine ruimte. Onze minigravers en elektrische kruiwagens zijn – inclusief professionele machinist – per uur te huur.

Mobiele Kraan

U kunt bij Hoogeboom een mobiele kraan huren voor sloopwerk en grondwerk bij kleinere projecten. Een mobiele kraan kan gekoppeld worden aan diverse hulpstukken en daardoor is er voor elk project wel een kraan beschikbaar. Onze mobiele kranen zijn per uur te huur, inclusief een professionele machinist.

Verreiker

Een verreiker kan voor kleine hijswerkzaamheden ingezet worden. Hoogeboom verhuurt verreikers, inclusief een professionele machinist.

Rupskranen

U kunt bij Hoogeboom een rupskraan huren voor sloopwerk en grondwerk bij grotere projecten. Een rupskraan kan gekoppeld worden aan diverse hulpstukken en daardoor is er voor elk project wel een rupskraan beschikbaar.

Vrachtwagens en dumpers

Het wagenpark van Hoogeboom beschikt over 4 x 4 ws, 6 x 6 ws, 8 x 6 ws en 8 x 8 ws vrachtwagens. Voor elk vrachtvervoer kunt u dan ook de juiste vrachtwagen huren. We beschikken ook over dumpers, waaronder een Volvo A30D en een Volvo A25D. De vrachtwagens en dumpers zijn per uur te huur, inclusief een professionele vakman.

Containers

Voor de huur van een container gaat u natuurlijk naar Hoogeboom! U heeft de keuze uit een container van 2 kuub, 6 kuub, 12 kuub of van 20 tot 30 kuub. Daarnaast beschikken we ook nog over zeecontainers. Voor het bestellen van een container belt u naar 0572 – 352250 of u stuurt een mail naar planning@hoogeboom-raalte.nl

Versnipperaar

Een versnipperaar, ook wel hakselaar of verkleinmachine genoemd, wordt gebruikt voor het hakselen van snoeiafval zoals takken en kleine stammetjes. Bij Hoogeboom kunt u diverse versnipperaars huren, voor zowel dun tuinafval als dikke takken.