Recycling

 

Particulieren en bedrijven kunnen afval brengen bij onze locatie aan de Stobbenbroekerweg 16 te Raalte en bij onze locatie aan de Rijnlandstraat 5 te Zwolle. We accepteren puin, bouwafval, zand en groen. Ook zoveel mogelijk afval dat bij onze eigen werkzaamheden vrijkomt, gaat in de recycling. Hoogeboom wil hiermee een bijdrage leveren aan de circulaire economie of kringloopeconomie waarbij geen eindige grondstofvoorraden worden uitgeput en waarin reststoffen zoveel mogelijk opnieuw worden hergebruikt.

Weegbrug

Particulieren en bedrijven kunnen bepaalde soorten afval brengen en halen bij ons depot aan de Stobbenbroekerweg 16 te Raalte. Om het gewicht en het daarbij behorende tarief te berekenen, is daar een weegbrug aanwezig.

Recycling van puin

Particulieren en bedrijven kunnen puin storten tegen aantrekkelijke tarieven, maar het steenafval is ook afkomstig uit onze eigen sloopwerkzaamheden. We accepteren metselwerkpuin, betonpuin, gemengd puin en asfalt.

Recycling van bouwafval en sloopafval

Al het bouwafval en sloopafval wordt door Hoogeboom gerecycled. Bouw- en sloopafval bestaat voor het grootste deel uit puin en hout.

Recycling van zand

Hoogeboom recyclet zwart zand, geel zand en tuinaarde. Ons depot aan de Stobbenbroekerweg 16 te Raalte wordt gevuld met grond dat vrijkomt bij eigen werk, maar ook particulieren en bedrijven kunnen hun overtollige grond tegen aantrekkelijke tarieven bij ons kwijt.

Recycling van groen

Bij sloopwerkzaamheden moeten er geregeld ook struiken en bomen gerooid worden. Omdat we een bijdrage willen leveren aan de circulaire economie wordt dit groen heel efficiënt ter plekke versnipperd en gezeefd.