Over ons

Historie

Hoogeboom Raalte is al sinds 1935 een familiebedrijf. Gerhard Hoogeboom begon in de dertiger jaren van de vorige eeuw in de agrarische sector. Zijn zoon Marinus bouwde het bedrijf uit met activiteiten op het gebied van aannemen van werk, recycling en verhuur. Inmiddels wordt Hoogeboom geleid door de zonen van Marinus, Gert en Jurgen. Hoogeboom is momenteel een toonaangevend bedrijf met ca. vijftig ervaren medewerkers en een modern en specialistisch machinepark.

Missie en visie

Naast het aannemen van grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden is Hoogeboom ook actief in recycling en verhuur van machines en containers. Door dit totaalpakket en onze jarenlange ervaring kunnen we elke opdracht volledig voor u verzorgen. Verder zijn we voorstander van een circulaire economie. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden we erg belangrijk.

Certificaten

Hoogeboom is een volledig gecertificeerd bedrijf. We beschikken o.a. over de volgende certificaten: ISO 9001, VCA**, BRL2506, SVMS-007, Procescertificaat Asbestverwijdering, BRL 7000 protocol 7001, BRL9335 Grond, BRL SKIB 7500 protocol 7510 en Roof2Roof. Ook onze medewerkers zijn persoonlijk gecertificeerd voor het vakkundig uitvoeren van hun werkzaamheden.