Huur een container

R

Telefonisch mogelijk

R

Zakelijk en particulier

R

Altijd scherpe prijzen

KIES JOUW CONTAINER 

Voor de huur van een container gaat u natuurlijk naar Hoogeboom Raalte! U heeft de keuze uit een container van 3 kuub, 6 kuub, 12 kuub of van 20 tot 30 kuub. Daarnaast beschikken we ook over zeecontainers. Voor het bestellen van een container belt u naar 0572 – 352250 of bestelt u direct hieronder.
Hoogeboom Raalte verzorgt tevens de containers voor de Recycling Maatschappij Zwolle. 

Voor het ophalen of wisselen van een container klikt u hier of belt u naar 0572 – 352250.

Let op! De prijzen die hieronder staan vermeld zijn in principe all-in (incl. btw). Echter, indien u over de aangegeven hoeveelheid gaat of ander afval aanvoert dan aangegeven, wordt er een nacalculatie uitgevoerd. Hiervan ontvangt u na het ophalen van de container een factuur.

 
Container 3 m3

Container 6 m3

Container 9 m3

Container 12 m3
Grof huishoudelijk afval€ 255
Inclusief 0,5 ton afval
€ 384
Inclusief 1 ton afval
€ 384
Inclusief 1 ton afval
€ 637
Inclusief 2 ton afval
Bouw en sloop afval€ 242
Inclusief 0,5 ton afval
€ 358
Inclusief 1 ton afval
€ 358
Inclusief 1 ton afval
€ 584
Inclusief 2 ton afval
A-hout Afval€ 195
Inclusief 0,5 ton afval
€ 264
Inclusief 1 ton afval
€ 264
Inclusief 1 ton afval
€ 396
Inclusief 2 ton afval
B-hout Afval€ 209
Inclusief 0,5 ton afval
€ 292
Inclusief 1 ton afval
€ 292
Inclusief 1 ton afval
€ 451
Inclusief 2 ton afval
C-hout Afval€ 225
Inclusief 0,5 ton afval
€ 323
Inclusief 1 ton afval
€ 323
Inclusief 1 ton afval
€ 514
Inclusief 2 ton afval
Snoeihout€ 161.50
Inclusief 0,5 ton afval
€ 197
Inclusief 1 ton afval
-€ 262.50
Inclusief 2 ton afval
Puin€ 146
Totaal prijs
€ 163
Totaal prijs
-€ 204.50
Totaal prijs
Grond€ 196
Totaal prijs
€ 316
Totaal prijs
-€ 491
Totaal prijs

KIES JOUW CONTAINER 

Voor de huur van een container gaat u natuurlijk naar Hoogeboom! U heeft de keuze uit een container van 2 kuub, 6 kuub, 12 kuub of van 20 tot 30 kuub. Daarnaast beschikken we ook nog over zeecontainers. Voor het bestellen van een container belt u naar 0572 – 352250 of bestelt u direct hieronder.

 

Let op: de hieronder genoemde prijzen zijn all-in of inclusief genoemde tonnages.Gaat u over het genoemde tonnage, of voert u ander afval aan, worden deze kosten op basis van nacalculatie aan u doorberekend en ontvangt u hiervoor een factuur. De containers mogen gevuld worden tot 20 cm boven de rand en er mogen geen uitstekende delen zijn.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Eigenschappen containers

A

De containers van 3, 6 of 12 kuub zijn speciaal voor de afvoer van kleinere hoeveelheden afval. In deze containers kan puin, zand, snoeihout, hout, bouw- en sloopafval of restafval afgevoerd worden.

A

De afmetingen van de container van 3 kuub zijn: l x b x h = 250 x 120 x 100 cm.

A
De afmetingen van de container van 6 kuub zijn: l x b x h = 380 x 190 x 115 cm.
A
De afmetingen van de container van 12 kuub zijn: l x b x h = 600 x 250 x 115 cm.
A
Om de containers van 20 tot 30 kuub verplaatsbaar te houden zijn ze speciaal voor lichter bouw- en sloopafval en snoeihout.
A
Zeecontainers worden meestal verhuurd voor de opslag van bouwmateriaal.
A
Voor alle maten geldt dat enkele van de containers een klep hebben en dus afsluitbaar zijn. Wij zorgen ervoor dat de container op de afgesproken tijd gebracht en gehaald of gewisseld wordt.

Wat wel en wat niet

Hieronder ziet u een overzicht van afval dat u in onze containers kunt laten afvoeren. Het is van belang dat u niet verschillende categorieën afval mengt, want voor elke categorie afval geldt namelijk een ander tarief.

Puin

Het gaat bij puin om materiaal dat afkomstig is van gesloopte beton- en metselwerkconstructies en van betonwaren. Het puin mag geen asbest of asbestgelijkend materiaal bevatten en ook geen dakbedekkingsmaterialen, gipsblokken of gipshoudende mortel, ander bouw- en sloopafval of gevaarlijk afval. Als er meer dan 10% zand en/of stukken groter dan 70 x 70 cm in het puin zitten, dan berekenen we bovenop de containerprijs een toeslag.

Grond

Alleen schone grond, voorzien van een bodemonderzoek NEN 5740 of gelijkwaardig, mag in onze containers worden gestort. In de grond mogen geen houtdelen, kunststoffen, ferro of non-ferro metaal, maximaal 5% puin, papier, karton of asbesthoudende en asbestgelijkende producten zitten. Tegen een meerprijs accepteren we grond van niet-verdachte locaties zonder bodemonderzoek. Visueel en organoleptisch mogen er geen verontreinigingen in deze grond zitten. Op het moment dat u een container bestelt voor grond dient u dit uitdrukkelijk te melden. De grond wordt door ons conform de BRL9335 geaccepteerd.

Snoeihout

Het betreft hier takken, struiken, stronken, stammen en schoffelafval. In onze containers accepteren we geen verbrand of verrot hout, tuinhout, bielzen, geïmpregneerd hout of hout met aanhechtingen van niet-hout producten.

B-Hout

Het gaat hier om onbehandeld afvalhout, dat bestaat uit massief hout zonder chemische en fysische verontreinigingen. In het B-hout mogen geen ferro en non-ferro metalen, kunststoffen, papier, karton, steenachtige materialen, zand, grond, vloerbedekking, asbesthoudende of asbestgelijkende producten, snoeihout, dakbedekking of geïmpregneerde en/of verlijmde houtsoorten zitten. Is dit wel het geval, dan berekenen we de container als zijnde bouw- en sloopafval.

Bouw- en sloopafval

Bouw- en sloopafval is materiaal, afkomstig van bouwen, renoveren en/of slopen van gebouwen, wegen en civieltechnische kunstwerken. Het bouw- en sloopafval mag geen asbesthoudende producten, asbestgelijkende producten of gevaarlijke afvalstoffen bevatten.

Grof huishoudelijk afval

Onder restafval verstaan we afval dat niet onder een van de bovenstaande categorieën valt. Het gaat dan bijvoorbeeld om oude kasten, rommel uit de garage, e.d.