Aannemen

Hoogeboom is zeer ervaren in het aannemen van werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw (gww), zoals grondverzet, waterafvoer en het plaatsen van damwanden en bronbemaling. Ook in sloopwerkzaamheden, asbestsanering en bestrating zijn we sterk. We leveren hoogwaardig werk dankzij onze goed opgeleide medewerkers en een modern en specialistisch machinepark. Ook onverwachte opdrachten met een heel korte opleveringstijd zijn voor ons geen enkel probleem.

Naast het aannemen van grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden zijn we ook actief in recycling en verhuur van machines en containers. Dankzij dit totaalpakket aan activiteiten en onze jarenlange ervaring kunnen we elke opdracht volledig voor u verzorgen.

Onze betrokken en vakkundige medewerkers zijn niet te beroerd hard te werken en doen er alles aan om uw wensen te realiseren. We denken samen met u mee over de meest optimale uitvoering en coördineren elk project van begin tot eind. Die zorgen zijn bij ons in goede handen, want na afronding van een project willen we samen met u trots zijn op het eindresultaat en het op een prettige wijze afsluiten.

Hoogeboom Raalte: Sterk in uitvoering!

Sloopwerzaamheden

Sloopwerkzaamheden zijn bij Hoogeboom onder te verdelen in totaalsloop, renovatiesloop en precisiesloop. Ook voor de meest ingewikkelde sloopwerken zijn we uw professionele sloopbedrijf. Dankzij de juiste certificaten, onze gemotiveerde medewerkers en een modern en specialistisch machinepark werken wij vakkundig, secuur en zorgvuldig. Uiteraard beperken we de overlast van onze sloopactiviteiten tot een minimum voor milieu en mens en streven we naar circulair slopen.

Asbestanering

Hoogeboom is gespecialiseerd in asbestsanering van o.a. bedrijfshallen, stallen, loodsen, schuren en woningen. We zijn in het gehele land actief met grote buiten- en binnen-saneringen, maar ook met asbestverwijdering van kleine daken op schuurtjes, garages of tuinhuisjes. We verwijderen ook gevelbeplating of oude cementleidingen waarin asbest is verwerkt. Uiteraard zijn we volledig gecertificeerd om legitiem asbest te mogen verwijderen.

Damwanden

Damwanden bestaan uit losse damwandplaten van staal, hardhout of kunststof die door middel van een gronddichte en/of waterdichte verbinding met elkaar zijn verbonden. Een damwand wordt in de grond gebracht door heien, trillen of drukken. Hoogeboom verzorgt damwanden tot zeven à acht meter diep.

Bronbemaling

Hoogeboom is gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel verticale als horizontale bronbemaling. Tijdens de bemaling leveren we desgewenst noodaggregaten zodat de pompen ook bij een stroomstoring doorwerken. Verder verzorgen we een 24-uurs alarmeringssysteem.

Grondverzet

Hoogeboom beschikt als aannemer in de grond-, weg- en waterbouw (gww) over een modern en specialistisch machinepark. Daarmee zijn we in staat om alle grondwerk te verrichten, van kleine tot grote projecten.

Waterafvoer

Hoogeboom verzorgt en coördineert bij waterafvoer het gehele traject. We zorgen zelf voor de aanleg van de riolering en u kunt ons ook benaderen voor een rioolontstopping of een rioolontluchting. Daarnaast coördineren we alle andere activiteiten rondom waterafvoer, zoals het ontwerp en de rioolinspectie. U heeft er zelf geen omkijken meer naar. Verder zijn we ook specialist in het aanleggen van een IBA of een wadi.

Bestrating

Hoogeboom verzorgt diverse vormen van bestrating, zoals klinkerbestrating, asfaltverharding of desgewenst sierbestrating. Voor erfverharding of halfverharding van wegen leveren en plaatsen we stelcon-platen, grindverharding of puinverharding.

Bodemsanering

Hoogeboom is sterk in bodemsanering. Bij bodemsanering maken we een stuk grond vrij van bodemverontreiniging. Hiervoor bestaan diverse methoden en technieken. De keuze en uitvoering hangen onder andere af van de plaats, de aard en de ernst van de vervuiling en van de functie van de bodem. Uiteraard zijn we volledig gecertificeerd om bodemsaneringen uit te voeren.